Spaarprogramma

Tasty & Gifts Spaarprogramma

Sparen voor korting, hoe werkt het?
Voor elke euro die je uitgeeft in onze webshop ontvang je 2 spaarpunten (excl eventuele verzendkosten). Al bij 150 punten heb je een korting van € 5,00 gespaard.
Ook het aanmaken van een account en het doorgeven van je verjaardagdatum levert punten (dus ook korting) op.

Om gebruik te maken van ons spaarprogramma heb je een account nodig in onze webshop, maak deze dus aan voor of tijdens de bestelling (vergeet niet aan te vinken dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen voor het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!).

Zien hoeveel punten je al hebt gespaard?
Log dan in op je account en klik vervolgens links onderin “Spaar voor korting”, daar kun je zien hoeveel punten je hebt gespaard

Hoe wissel ik spaarpunten in?
Log, als je dat nog niet hebt gedaan, in op je account. Klik links onderin “Spaar voor korting”.  Klik vervolgens op “Punten inwisselen voor korting” Hier staan diverse inwissel mogelijkheden. Klik op het punten aantal dat je wilt inwisselen en klik vervolgens op “inwisselen”. Er wordt dan een kortingscode aangemaakt die, wanneer je klikt op “code toepassen” direct aan je winkelwagentje wordt toegevoegd. Wil je niet direct gebruik maken van je kortingscode, klik dan wanneer er wel gebruik van wilt maken op “Historie” en daar vind je een overzicht van de gespaarde en ingeleverde punten. Let op: Je kunt een kortingscode maar 1 maal inwisselen.

Hoe lang zijn mijn spaarpunten geldig?
De spaarpunten hebben geen geldigheidsduur en zullen dus nooit komen te vervallen.

Hoe lang duurt het voordat de punten worden toegekend?
Vanwege de retourperiode van 30 dagen worden de punten na deze periode handmatig door ons bijgeschreven. De punten zullen daarom ongeveer 5 weken na de bestelling worden bijgeschreven.

Heb je na het lezen hiervan verder nog vragen?
Neem dan contact met ons op.