Over ons

Tasty & Gifts, is dé koffie- thee- en cadeauwinkel in Egmond aan Zee. Met een ruim en origineel assortiment aan koffiebonen, thee en veel cadeau-artikelen vind je bij ons altijd iets leuks, origineels en passends voor jezelf of voor een ander.

Hoe het begon......
Wat in 2015 begon als een vaag idee, werd in 2017 uitgewerkt tot Koffiebar Tasty in Egmond aan Zee. Een koffie- en theespeciaalzaak met schenkerij, waar je terecht kon voor een heerlijke bak koffie/thee met een stuk gebak.

En met een eigentijds assortiment aan porselein en keramiek. Ons streven was en is om een assortiment te bieden dat origeneel is en net even anders dan andere zaken al aanbieden. En dat niet alleen op het gebied van koffie en thee, maar ook voor een leuk cadeau wisten steeds meer mensen ons te vinden.

Hoe het nu is.......
Hoewel wij altijd de combinatie Winkel-Horeca altijd erg leuk hebben gevonden hebben wij er eind 2020 voor gekozen om enkel als winkel verder te gaan.

Omdat onze vorige naam "Koffiebar Tasty" dan niet zo heel handig is, en wij ook al veel meer als cadeauwinkel bekend werden hebben wij met ingang van 1 januari 2021 onze naam veranderd naar Tasty & Gifts.

En omdat we nu geen schenkerij meer hebben, hebben we dus veel meer ruimte voor nog meer leuke cadeau-artikelen, nog meer (losse) thee, koffie en accessoires. En dat is ook terug te zien in onze webshop. We zullen proberen om ons gehele assortiment er op te zetten, mis je nu toch nog iets, neem dan even contact met ons op, dan kijken of we dit kunnen oplossen.

Maar wie zijn "wij" nou eigenlijk......
Wij zijn Kasper en Bianca Holwerda, een getrouwd stel, maar maak je geen zorgen in de winkel zijn we niet klef 😉.
Met onze mooie winkel in Egmond aan Zee is een door ons langgekoesterde wens om samen een eigen zaak te beginnen in vervulling gegaan. In onze spaarzame vrije tijd vinden we het fijn om te wandelen door het mooie duingebied bij Egmond of een terrasje te pakken.
We runnen de zaken met z'n tweeën en je hebt dus altijd contact met één van ons beiden. Dat maakt het persoonlijker en voor ons ook veel leuker.

We hopen je dan ook snel eens te mogen begroeten, in onze webshop of in onze mooie winkel in Egmond aan Zee.

Contactformulier