Levertijd en Kosten

Levertijd en kosten in de regio Egmond aan Zee
Bezorging in een ruime regio rondom Egmond is gratis. Dit is ingesteld op basis van postcode, dus wanneer je je aflevergegevens invult wordt direct duidelijk of je hiervoor in aanmerking komt.

Wanneer je voor 17:00 uur bestelt wordt je bestelling vaak dezelfde avond nog bij je thuis afgeleverd. Uiteraard nemen we vóór bezorging contact met je op om te kijken of het uitkomt.

Wil je de bezorging liever toch via een pakketdienst laten verlopen, bijvoorbeeld omdat je het pakket op je werk geleverd wilt krijgen kies dan alsnog voor bezorging via DHL.

Levertijd rest van Nederland
Bestellingen gedaan voor 17:00 uur proberen we nog diezelfde avond af te geven bij DHL. Dat lukt, door drukte in de winkel, helaas niet altijd , maar het pakket wordt dan uiterlijk de volgende dag voor 19:00 uur afgegeven bij de vervoerder.

Kosten rest van Nederland
Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis bezorgd. Daaronder vragen we een bijdrage van € 4,95.
Wij hanteren eerlijke marges, volledig gratis bezorging in de rest van Nederland gaat daarom niet.

Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaald. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop jouw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.