Cadeaubonnen

Voorwaarden Cadeaubon

Waarde van de Cadeaubon
De waarde van een cadeaubon kun je kiezen, c.q. samenstellen uit meerdere cadeaubonnen.

Vervaldatum van de Cadeaubon
De cadeaubonnen hebben een geldigdheid van 3 jaar na aanschaf van de bon.

Betalen met een Cadeaubon
De cadeaubon kan ingewisseld worden voor ieder artikel in onze webshop, er kan alleen geen nieuwe cadeaubon van gekocht worden. De waarde van de bon wordt gebruikt voor het artikel en eventuele verzendkosten. Zijn deze totale kosten lager dan de waarde van de cadeaubon, dan blijft het restant van de cadeaubon beschikbaar tot de vervaldatum van de bon.

Bij het afrekenproces kunnen eventueel ook meerdere cadeaubonnen tegelijk worden ingeleverd. Dat is handig wanneer je meerdere cadeaubonnen hebt gekregen en je deze wilt uitgeven aan een duurder product.

Retourneren en een Cadeaubon
Mocht je een product bij nader inzien toch niet willen behouden, dan heb je net als altijd 30 dagen de tijd om het aan ons terug te sturen. Het bedrag dat je van de cadeaubon hebt gebruikt zal opnieuw bij je tegoed van de cadeaubon worden bijgeschreven. Je ontvangt dus geen geld terug op de cadeaubon.

Heb je een product gedeeltelijk met een cadeaubon afgerekend en een restant bijbetaald, dan storten we het door jouw bijbetaalde bedrag uiteraard wel terug op je rekening.

Retourneren van een Cadeaubon
Het is niet mogelijk een eerder aangeschafte cadeaubon te retourneren of de koop daarvan te ontbinden.