IJsthee recept met Aardbei-Mango Vruchtenmelange Bora Bora

IJsthee recept met Aardbei-Mango Vruchtenmelange Bora Bora
IJsthee van Aardbei-Mango vruchtenthee Bora Bora

 Benodigdheden:
10 flinke theelepels (met kop) Aardbei-Mango thee
50 gram aardbeien
Een paar takjes munt ter garnering
mineraalwater naar smaak/behoeft
crushed ijs of ijsblokjes

Hoe maak je het:

Doe de thee in een grote hittebestendige kan. Voeg hieraan 1 liter kokend water toe, roer goed door en laat minstens 15 minuten staan, filter de thee, of verwijder het filter en laat de thee volledig afkoelen.

Vul een tweede kan of karaf met gecrushed ijs of ijsblokjes en voeg hier de afgekoelde thee aan toe.

Halveer de aardbeien en voeg deze samen met wat mineraalwater toe aan de afgekoelde thee. Serveer ijskoud en garneer met een munttakje.

TIP: voeg voor een zoete of bruisende variant ipv het mineraalwater 50 ml. amaretto of 500 ml. prosecco en een theelepel bruine suiker toe